De afgelopen tijd is een aantal gesprekken gevoerd over ondersteuning in het pastoraat. Zowel in de Loohof als in de wijk, waaronder ook de overige zorgvoorzieningen, is die  weggevallen. Hoog tijd om dat weer op te pakken en we willen het nu bij één persoon onderbrengen.

In de vacaturetijd en ook nu nog heeft ds. Loes Kraan ondersteuning in het pastoraat verleend. We zijn erg blij, dat we dit nu kunnen formaliseren, voorlopig tot 1 september.
Ds Loes Kraan is voor 12 uur per week aangesteld en ze wordt verantwoordelijk voor het pastoraat in de zorgvoorzieningen en op aangeven van ds. Michiel de Leeuw, ook in de wijk als de hoeveelheid pastoraal werk voor hem te groot wordt.

We heten, nu officieel, ds. Loes Kraan van harte welkom en hebben er alle vertrouwen in dat ze een waardevolle betekenis in het pastoraat zal hebben.

Maarten de Graaf
voorzitter wijkkerkenraad