Dat we niet meer samen mogen komen en sociaal contact zoveel mogelijk dienen te vermijden, raakt ons als kerk in het hart. Want dat is nu juist het hart van ons gemeente-zijn. Samenkomen op zondagochtend en op de vele andere momenten door de week, de pastorale bezoeken, mooie (jeugd)activiteiten. Het kan voorlopig niet. Des te belangrijker is het dat we elkaar nu extra in het oog te houden, al is het op afstand. Bel elkaar op, informeer hoe het gaat en vraag of je iets voor elkaar kunt betekenen.
Verschillende van onze gemeenteleden hebben al praktische hulp aangeboden voor diegenen die dat nodig hebben. Bijvoorbeeld het doen van boodschappen. Ellie Eijlander coördineert deze praktische hulp en brengt vraag en aanbod bij elkaar. U kunt Ellie bereiken op , tel.: 06 23 555 989. Om hulp te vragen èn om hulp aan te bieden!
Daarnaast wijzen we erop dat het Rode Kruis een hulplijn heeft geopend voor mensen in thuisisolatie en quarantaine. Wie hulp kan gebruiken, kan vanaf 09.00 uur het nummer 070-4455888 bellen.