Op dinsdag 16 juli is het beroep aan ds. Michiel de Leeuw, predikant te Rijswijk Z-H officieel uitgebracht. De beroepingsbrief is persoonlijk aan hem overhandigd.

Hij heeft het Bericht van Aanneming Beroep direct ondertekend. Hiermee is het beroep aangenomen. We zijn allen heel blij met deze stap.

Ds de Leeuw schreef ons: “Wij hebben veel zin en vertrouwen in deze stap naar Apeldoorn en wij hopen op een goede en vruchtbare tijd voor ons allen in de wijkgemeente Jachtlaankerk en Kapel Hoog Soeren.”

Wij sluiten ons graag bij deze wens aan en hebben er ook alle vertrouwen in.

In september volgt een nadere kennismaking met de gemeente en gaat de gemeente zich aan hem presenteren. Over de datum (en die van de intrededienst) wordt u op korte termijn geïnformeerd.

Het werk van de beroepingscommissie is hiermee ten einde gekomen. Er is veel werk verzet om te komen tot dit resultaat. Op deze plek wil ik hen hartelijk bedanken voor alles wat gedaan is.

Maarten de Graaf
voorzitter wijkkerkenraad