U kijkt voor het eerst eens rond op onze website. Fijn! We hopen dat het u aanspreekt en dat u zich uitgenodigd voelt om mee te doen. Lid of geen lid, gedoopt of niet, jong of oud, van binnen of buiten Apeldoorn: u bent van harte welkom in onze diensten en bij onze activiteiten.

Wilt u lid worden, dan kunt u zich wenden tot het Kerkelijk Bureau of contact opnemen met Evelien Rijnders of Dianne Dondertman.
Nieuwe gemeenteleden kunnen deelnemen aan een aantal bijeenkomsten voor nieuw-ingekomenen. Zij worden hiervoor bij binnenkomst in onze gemeente uitgenodigd. De eerste bijeenkomst vindt plaats op een zondag na de dienst, gevolgd door twee avondbijeenkomsten.
Centraal staan ontmoeten en kennismaken met andere gemeenteleden en met de organisatie binnen de gemeente rond de Jachtlaankerk en de Kapel Hoog Soeren; met als doel: gekend en herkend worden!

Voor vragen over bijvoorbeeld inschrijving, overschrijving en uitschrijving kunt u ook terecht bij de ledenadministrateur van onze wijk:
Pons Verheul
Bilitonlaan 52, Apeldoorn
Telefoon: 055 578 77 62, E-mail:

Mocht u een gift willen doen of een bijdrage willen leveren aan de kosten, kunt u hier lezen hoe u dit kunt doen.

Als u op de hoogte wilt blijven van kerkdiensten, activiteiten en nieuws, dan kunt zich aanmelden voor onze Nieuwsbrief of verder rondkijken op onze website.