Over ons

Onze Wijkgemeente is een betrokken gemeenschap, die open staat voor iedereen die mee wil doen, jong of oud, lid of geen lid, wonend in de wijk of er buiten: u bent van harte welkom.

Wij laten ons inspireren door de verhalen uit de Bijbel. Wij zien ze als spiegels, waarin een ieder iets van haar of zijn eigen leven kan herkennen. De verhalen geven woorden aan onze ervaringen in voor- en tegenspoed en aan onze ervaringen met God. We delen ze door er naar te luisteren, door er met elkaar over in gesprek te gaan, ze te verbinden aan onze eigen verhalen of door ze te zingen. Muziek speelt in onze wijkgemeente een belangrijke rol.

Onze Wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse Gemeente Apeldoorn met een eigen profiel. Een groot aantal leden is afkomstig van buiten onze geografische wijk.

Onze kerkgebouwen

JachtlaankerkSQ

In de Jachtlaankerk komen we wekelijks op zondag om 10.00 uur bij elkaar.
In de zomervakantie organiseren we samen met de Wijkgemeente Goede Herderkerk zomerdiensten, afwisselend in de Goede Herderkerk en in de Jachtlaankerk.
De Jachtlaankerk kent een Ontvangstcommissie.
In veel diensten verzorgt de Werkgroep een bloemschikking op de liturgietafel.
Het is mogelijk een zaal en/of ruimte te huren. Meer informatie hierover vindt u op de pagina “verhuur“.

P1040925-kapel-500

In de Kapel Hoog Soeren vieren we in de regel eens per 14 dagen een Kerkdienst op zondag om 10.00 uur.
In de zomermaanden (juni, juli en augustus) worden in de Kapel zgn. Onderwegdiensten georganiseerd.
Het is mogelijk de kapel te huren. Meer informatie hierover vindt u op www.trouwen-hoogsoeren.nl