Op 7 juni heeft een aantal mensen van het project Zaal Twee opgetreden voor vrijwilligers van de Grote Kerk met een uitgeklede versie van het programma “Laat ons een bloem”. Het was fijn om te merken dat de vrijwilligers erg enthousiast waren over het optreden. Zelfs met een beperkt programma weten we mensen te raken en te enthousiasmeren.

Zaal Twee “Laat ons een bloem” in de Grote Kerk.

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september vinden de volgende uitvoeringen plaats. De titel is nu: “Mens, durf te dromen.”
Herman Kattemölle heeft weer een uitgebalanceerd programma samengesteld. En er zijn gelukkig enthousiaste mensen die zich hebben opgegeven om mee te doen, ook uit de Grote Kerk. Want dat is de bedoeling: dat iedereen meedoet zodat het niet alleen Jachtlaankerkers zijn die op het podium staan.

Dus: lijkt het u leuk een lied te zingen, een tekst te spreken, aan een toneelstuk mee te doen?
Geef u vooral op!

Het volgende programma met het thema ‘troost’ vindt plaats in november. Wellicht spreekt dat thema u aan? Meld u dan aan bij Emmy Verheul o.v.v. Zaal 2. Geef daarbij aan wat u graag wilt doen.

We hopen u te zien bij een van onze projectavonden. Is het niet als deelnemer, dan toch zeker als toeschouwer.