De Jachtlaankerk nodigt een ieder van harte uit om deel te nemen aan onze gezamenlijke soepmaaltijden in de voorbereidingstijd voor Pasen.
Vanouds is die tijd ook vastentijd. Steeds meer mensen gebruiken deze tijd om zich voor te bereiden op het feest van Pasen. Daarbij hoort bezinning, gebed, inkeer en ook een zekere soberheid.

Daarop inhakend willen we, wekelijks in deze tijd gezamenlijk maaltijd houden. Ook dat doen we sober door soep en brood te eten. Een paar mensen wordt gevraagd om een flinke pan soep te koken en voor wat brood te zorgen.

Iedereen die wil kan mee eten, ook gezinnen met kinderen. Het enige wat we vragen is om je van te voren op te geven, uiterlijk op de maandag voorafgaand aan de maaltijden op de woensdagen. Er zijn verschillende soorten soep (ook een vegetarische), zodat er altijd iets te kiezen is.
Gezellig als je komt!

Het kost niks. Wel vragen we aan iedereen om het geld wat je normaal aan warm eten zou besteden die dag, om dat te geven aan een goed doel. Aan het einde van de maaltijd vertellen we daar iets over.  Daarna laten we de schaal rond gaan.
We willen het geld dit keer geven aan ‘De Kap’. De Kap biedt hulp en ondersteuning in de thuissituatie. Zij is er voor hulpvragers, vrijwilligers en mantelzorgers. Een prachtig doel en heel dicht bij huis!

Iedereen is welkom! Ook als je geen lid bent van de Jachtlaankerk.

Samengevat:

• de maaltijden in de Jachtlaankerk zijn van 18.00 – 19.00 uur op de woensdagen:
  • 20 maart in de Jachtlaankerk (opgave uiterlijk 18 maart)
  • 27 maart in de Jachtlaankerk (opgave uiterlijk 25 maart)
  • 03 april in de Jachtlaankerk (opgave uiterlijk 01 april)
  • 10 april, van 17.00 – 18.00 uur  in De Loohof, Kon. Lodewijklaan 2, samen met de bewoners daar (opgave uiterlijk 08 april)
  • Belangrijk! Graag zelf een soepkom en lepel meenemen.
  • Opgave uiterlijk de maandag er voor via: of 055-5218534/06-29464959