Op de zondagen in juni, juli en augustus werden in de Kapel van Hoog Soeren ‘onderwegkerkdiensten’ gehouden. Deze formule van korte oecumenische diensten voor mensen in de vakantietijd die een moment van bezinning zoeken, voldoet na 53 jaar nog steeds.
Het is fijn om zo met en bij elkaar kerk te zijn en het is dan ook jammer dat het weer afgelopen is.

Dit seizoen was de collecte bestemd voor het project ‘school voor dove kinderen in Gambia’ van de stichting Buganala.
Apeldoorner Cees IJsendoorn is de drijvende kracht achter deze stichting. Tijdens de laatste onderwegkerkdienst op 25 augustus, kon een cheque ter waarde van € 4.953,34 worden overhandigd bestemd, voor de de stichting Buganala in Gambia.

Henk Oostenbrugge,

Team Kapel Hoog Soeren