De oliebollenactie van de Jachtlaankerk gaat weer van start.
De oliebollen en appelbeignets komen van een echte warme bakker uit Apeldoorn!

U kunt de oliebollen of appelbeignets bestellen middels de bestellijsten die in de hal van de kerk liggen op zondag 15 en 22 december.

De oliebollen (10 stuks) en de appelbeignets (5 stuks) kosten € 8,50 per zak.
Dit bedrag dient bij opgave te worden voldaan.
Eventueel kunt u uw bestelling doen via email: .

Het is belangrijk dat u bij uw bestelling altijd uw telefoonnummer vermeldt.

U kunt (bij uitzondering) het bedrag overmaken vóór 24 december op rekeningnummer: NL21 INGB 0001 1165 00 (ING) t.n.v. Wijkkas Jachtlaankerk o.v.v. oliebollen.

Om te noteren in uw agenda! U kunt de oliebollen ophalen en elkaar ontmoeten onder het genot van een oliebol, warme glühwein of chocomelk, op zaterdag 28 december van 16.00 tot 18.00 uur in de Jachtlaankerk.

De opbrengst komt dit jaar ten goede aan stichting Jeugddorp De Glind

De visie van De Glind: kracht van het gewone leven
Jeugdigen met complexe ontwikkelvragen hebben de kracht van het gewone leven nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.Om zich goed te kunnen ontwikkelen hebben jeugdigen in onze visie de context van het normale leven nodig. Het echte leven is dé beste plek om te leren, groeien en ervaring op te doen voor een solide toekomst.

Onze missie: toekomstperspectief
Werken aan toekomstperspectief voor en met jeugdigen met complexe vragen op alle leefgebieden ; wonen, leren/werken en vrijetijdsbesteding binnen de unieke context van een dorpsgemeenschap.

Door alle leefgebieden (wonen, leren/werken en vrijetijd) op maat in te richten naar de behoeften van de jeugdigen creëren we een stabiele en stimulerende omgeving waar hij of zij waardevolle bouwstenen opdoet voor de toekomst.

Ons richtpunt: volwaardig burgerschap Volwaardig burgerschap; het vermogen om te wonen, leren en/of werken en het (onder)houden van een sociaal netwerk; optimale regie en autonomie over het eigen leven, al dan niet met enige vorm van ondersteuning.