Kerkdienst zondag 24 mei a.s. en verder

A.s. zondag 24 mei wordt de kerkdienst vanuit de Grote Kerk verzorgd door onze eigen Jachtlaankerk. Voorganger is ds. Michiel de Leeuw. Orgel en piano worden bespeeld door Roland Zeilstra, ook celliste Lieneke Stoop speelt haar partij mee en een zanggroep o.l.v. Martine Brussee verleent haar medewerking.

Deze viering op 24 mei is te volgen via:

• De livestream met beeld op: https://youtu.be/8MF_HsOTgZE (ook voor terugkijken)
  • kerkomroep.nl: zoek op ‘Grote Kerk’, 10:00 uur, ongeacht welke kerk aan de beurt is
  • Kerkradio Apeldoorn FM 87.6 en Ziggo radio 915, van 12.00 tot 13.00 uur.

Zie ook: www.kerkradioapeldoorn.nl

Komt u er niet uit, dan kunt u klikken op instructies beluisteren kerkdienst. Daarin staat beschreven hoe u het beste kunt afstemmen op de online kerkdiensten, om deze live te volgen of op een later tijdstip terug te luisteren.

Het preekrooster voor de komende periode ziet er als volgt uit:

• 31 mei, Pinksteren: 10:00 uur, vanuit de Grote Kerk, ds. Schüssler, ds. De Leeuw, ds. Jans
  • 7 juni, 10:00 uur: vanuit de Grote Kerk, ds. Michiel de Leeuw
  • 14 juni, 10:00 uur: vanuit de Grote Kerk, ds. Annelies Jans