Zondag 2 mei prof.dr. L.J. Kofferman onze voorganger.

Vanwege de pandemie en in aansluiting op de maatregelen van de rijksoverheid kunnen geen bezoekers toegelaten worden tijdens de kerkdiensten.

De kerkdienst wordt online uitgezonden via YouTube.
En natuurlijk kunt u luisteren via de kerkomroep.

De zondagsbrief voor de dienst kunt u hier downloaden.

Voor deze zondag is er ook online materiaal voor de kinderen. In deze link kun je alles vinden.
Alvast veel plezier ermee!

Collecte

Uw bijdrage aan de collecte is zeer welkom. De collecte is deze week bestemd voor:

1. Diaconie: Citypastoraat. Draag bij aan een beter leven. Die slogan gebruikt het Citypastoraat voor het werven van vrijwilligers voor het Inloophuis aan de Deventerstraat. Het Inloophuis wil een plaats zijn, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar gelegenheid is om zich even terug te trekken uit de hectiek van het leven en de dagelijkse zorgen, waar mensen hun verhaal kwijt kunnen, omdat ze er een luisterend oor vinden. De kerken van Apeldoorn dragen met deze collecte bij aan een beter leven van een groep kwetsbare bezoekers van het Inloophuis.
  2. Jachtlaankerk / Kapel Hoog Soeren: o.a. pastoraat  en onderhoud gebouwen.
  3. Jong Protestant  Kerk als thuisplek voor jongeren. Kinderen en jongeren hebben een plek in de kerk! Onderzoek en ervaring laten zien dat kerken die dit serieus nemen aantrekkingskracht hebben op jongeren en jonge gezinnen. Of dit nu in een traditionele of in een vernieuwende omgeving is. Jong Protestant, de jeugdwerk-organisatie van de Protestantse Kerk, ontwikkelt materialen waarmee jeugdwerkers en andere vrijwilligers de kerk tot een plek kunnen maken waar jongeren zich gezien, geliefd en veilig voelen. En waar hun aanwezigheid en talenten impact hebben.

U kunt uw collecte overmaken naar rekeningnummer NL21 INGB 0008 2492 92 t.n.v. Collecten JLK & KHS te Apeldoorn o.v.v. “Collecte Jachtlaankerk 2 mei 2021”
Óf: scan met uw smartphone onderstaande QR code (niet met de scanner van uw bank-app). U wordt naar een “Tikkie” geleid waar u zelf het bedrag kunt invullen.