Zondag 14 februari  is ds. Michiel de Leeuw onze voorganger.

Vanwege de pandemie en in aansluiting op de maatregelen van de rijksoverheid kunnen geen bezoekers toegelaten worden tijdens de kerkdiensten.

De kerkdienst wordt online uitgezonden via deze link: https://youtu.be/LRCEsgOJpEs
En natuurlijk kunt u luisteren via de kerkomroep.

De zondagsbrief voor de dienst kunt u hier downloaden.

Voor deze zondag is er ook online materiaal voor de kinderen die niet in de kerk zijn, maar thuis kijken. In deze link kun je alles vinden.
Alvast veel plezier ermee!

Collecte

Uw bijdrage aan de collecte is zeer welkom. De collecte is deze week bestemd voor:

1. Diaconie-Kerk in Actie, Noodhulp Ethiopië
  2. Jachtlaankerk / Kapel Hoog Soeren
  3. Algemeen Christelijke Doelen, Werkgroep Gedenkstenen Joods Apeldoorn

U kunt uw collecte overmaken naar rekeningnummer: NL21INGB0001116500 t.n.v. Wijkkas Jachtlaankerk & Kapel Hoog Soeren te Apeldoorn, o.v.v. “Collecte Jachtlaankerk 14 februari 2021”
Óf: scan met uw smartphone onderstaande QR code (niet met de scanner van uw bank-app). U wordt naar een “Tikkie” geleid waar u zelf het bedrag kunt invullen.