Zondag 12 september is ds. Michiel de Leeuw onze voorganger.
Over het programma van deze startzondag met het thema ‘Back to Church’ vind u elders op de website meer informatie.

Als u de kerkdienst in de Jachtlaankerk wilt bijwonen dient u zich hiervoor wel van tevoren aan te melden via de Scipio-app op uw smartphone (Scipio-online), of via het mailadres . Hoe u zich kunt aanmelden en welke overige maatregelen er gelden voor het bijwonen van een kerkdienst leest u in de te downloaden aanmeldprocedure.

Uiteraard blijven wij de kerkdiensten ook online uitzenden via YouTube en zijn de diensten terug te luisteren via de kerkomroep.

De zondagsbrief voor de dienst kunt u hier downloaden.

Er is kinderoppas en Kinderkring.
Voor de kinderen is er ook online materiaal. In deze link kun je alles vinden.

Op welke wijze kunt u uw bijdrage voor de collecten overmaken:

U kunt uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer: NL86 INGB 0008 2492 92 t.n.v. Collecten JLK & KHS te Apeldoorn, o.v.v. “Collecten Jachtlaankerk 12 september 2021”. De vermelding van de collecte-datum is belangrijk om de collecten aan de juiste doelen te doen toekomen.

Óf: scan met uw smartphone onderstaande QR code (niet met de scanner van uw bank-app). U wordt naar een “Tikkie” geleid waar u zelf het bedrag kunt invullen.

Wanneer u de zondagsbrief digitaal leest op uw smartphone of PC/Laptop dan kunt u kiezen om de collecte-link te gebruiken door te klikken op: Collecten. Ook dan zijn de bankgegevens en de vermelding van de datum voor u ingevuld en is het bedrag aanpasbaar.

In de zondagsbrief zijn de doelen van de drie collecten te lezen.