Jachtlaankerk en Kapel Hoog Soeren

Zaterdag 03 april is ds. Michiel de Leeuw onze voorganger. Het Passion Project Jachtlaankerk: The Sound of Silence: is onderdeel van deze dienst.
Het Passion Project Jachtlaankerk: The Sound of Silence is een speciaal muzikaal project voor de hele Stille Week, als onderdeel van bijzondere vieringen. Het project is geïnspireerd op The Passion, zoals die jaarlijks op televisie wordt uitgezonden.Van Palmzondag t/m Pasen wordt van dag tot dag het Passieverhaal verteld, onder meer vanuit de beleving van Maria, Judas en Petrus. Met scènes opgenomen met acteurs uit onze eigen gemeente en op locaties in ons eigen Apeldoorn!
Via de YouTube-links kun je alles meebeleven van de speciale uitzendingen met drama, teksten & gebeden én uiteraard veel hedendaagse muziek van vooral Hollandse bodem: van Danny Vera tot Guus Meeuwis, van Stef Bos tot Trijntje Oosterhuis. Maar ook Elvis en Simon & Garfunkel zullen niet ontbreken.

In het liturgieboekje vindt u ook alle links voor de onlinediensten, materiaal voor de kinderen en collectebestemmingen.

Vanwege de pandemie en in aansluiting op de maatregelen van de rijksoverheid kunnen geen bezoekers toegelaten worden tijdens de kerkdiensten.

De diensten zijn online te volgen via:

Stille Zaterdag, 19:30 uur
Paaswake: The Sound of Silence
https://youtu.be/2rv4CHM1LVg

Eerste Paasdag, 10:00 uur
Feestelijke Paasdienst, slot van het project
https://youtu.be/hri4YzHNa5A