Zondag 22 november sluiten we dit kerkelijk jaar af met de Gedachtenisdienst. Voorganger is ds. Michiel de Leeuw.
Wij gedenken dan onze gemeenteleden die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Dit zijn gemeenteleden die vóór 15 oktober zijn overleden. Gemeenteleden die na deze datum zijn overleden, zullen wij volgend jaar gedenken, zo is overlegd met de nabestaanden.

Op de website en in de nieuwsbrief las u een paar weken geleden dat de Gedachtenisdienst alleen voor genodigden is. Er is echter toch nog een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Aanmelden voor de Gedachtenisdienst kan daarom in de Scipio app of door te bellen naar de koster. De koster is bereikbaar op woensdag of donderdag tussen 11.00 en 17.00 uur via telefoonnummer: 06 188 131 69.
Over de aanmeldprocedure leest u meer in het bericht ‘Aanmeldprocedure en maatregelen kerkdiensten‘.
Ook vragen wij u een mondmasker te dragen als  u de kerk binnenkomt en verlaat. Pas wanneer u op uw plek zit mag u het mondkapje af doen. Bij de ingang van de kerk zijn mondkapjes verkrijgbaar, maar het is fijn als u uw eigen mondkapje van huis mee kunt nemen.

Thuis gedenken

Door het beperkte aantal plaatsen in de kerk volgen velen van u de Gedachtenisdienst online of via de kerkomroep. Tijdens deze dienst is er ook voor u een moment om een kaars aan te steken. Dit is aansluitend op de gedachtenis van onze overleden gemeenteleden. U kunt voor de dienst alvast een kaars klaar zetten. De zondagsbrief kunt u downloaden: Zondagsbrief JLK-HS.
Dit is de link naar de Gedachtenisdienst: https://youtu.be/wQLKlixdni8
En natuurlijk kunt u luisteren via de kerkomroep.

Geen kinderkring en oppas

Tijdens de Gedachtenisdienst is er geen kinderkring en oppas. Wel is er een link naar het kinderkringmateriaal waar je thuis mee aan de slag kunt: https://drive.google.com/drive/folders/1LYtWXnGn_-pPV1fVBWNqarj-uMdv9evK?usp=sharing
Alvast veel plezier ermee.

Collecte

Uw bijdrage aan de collecte is zeer welkom. De collecte is deze week bestemd voor:
Diaconie, Kerstactie
Jachtlaankerk/Kapel Hoog Soeren
Landelijk Pastoraat Nederland – Omzien naar mensen binnen en buiten de kerk.

U kunt uw bijdrage overmaken op: NL24ABNA0437038769 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente te Apeldoorn, o.v.v. “Jachtlaankerk”
Óf: scan met uw smartphone onderstaande QR code (niet met de scanner van uw bank-app). U wordt naar een “Tikkie” geleid waar u zelf het bedrag kunt invullen.