Dienst Jachtlaankerk 13 september 2020

Zondag 13 september houden we voor het eerst sinds lange tijd weer een dienst in de Jachtlaankerk. U kunt op drie manieren de dienst meevieren:

a. U kunt naar de kerk komen. Dan moet u zich aanmelden. Zie het andere bericht op de website over het aanmelden.

b. U kunt de dienst van zondag a.s. online meevieren via deze link.

c. U kunt de dienst van zondag beluisteren via de kerkomroep.

Voorganger is ds. Michiel de Leeuw. De zondagsbrief komt op de normale plek op de website (zie rechts).

Voor deze zondag is er weer een pakket gemaakt voor de kinderen met een verhaal en leuke werkvormen. In de link kun je alles vinden: https://drive.google.com/folderview?id=1k4itzS3rLsQy97M8ieM4ECbN7DLtZRcn

Alvast veel plezier ermee!

Collecte

Uw bijdrage aan de collecte is zeer welkom. De collecte is deze week bestemd voor:

• Diaconie – plaatselijke instellingen
  • Kerk
  • Jeugdwerk  (JOP – kliederkerk)

NL24ABNA0437038769 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente te Apeldoorn, o.v.v. “Jachtlaankerk”

Óf: scan met uw smartphone onderstaande QR code (niet met de scanner van uw bank-app). U wordt naar een “Tikkie” geleid waar u zelf het bedrag kunt invullen.