Door de coronacrisis moest de compostactie, waarvan de opbrengst bestemd was voor de Apeldoornse stichting ‘kLEEF, helaas worden afgeblazen.
Gelukkig heeft een aantal bestellers van tuinmaterialen ons laten weten dat ze het bedrag van hun bestelling niet terug wilden, maar dat het geld kon worden overgemaakt naar het goede doel. Dit leverde in totaal een bedrag op van € 250,–.  De diaconieën van zowel de Goede Herder kerk als de Jachtlaankerk besloten daarop ook om ieder een bedrag te doneren van € 250,–, zodat in totaal toch een mooi bedrag van € 750,– op de rekening van de stichting ‘kLEEF kon worden bijgeschreven.

De coördinator van ‘kLEEF, mevrouw Annemieke Simonis schreef ons een brief en wil alle gevers en donateurs graag van harte bedanken voor deze mooie geste ze schreef:
“Bij deze wil ik u bedanken voor uw donatie aan ons inloophuis. Wat fijn dat u ook in deze tijd denkt aan onze gasten, mensen met kanker en hun naasten.
Het zijn nu hele vreemde en onzekere tijden, voor u allen, en ook hier bij Stichting ‘kLEEF!  Het inloophuis is fysiek gesloten voor de gasten. Maar natuurlijk werken wij als team door. Met inachtneming van alle maatregelen. De coördinatoren wisselen elkaar af voor alle zaken die toch voorbij komen. Er is heel veel contact met onze gasten, maar dan telefonisch. Omdat onze gasten juist in deze tijd nog kwetsbaarder zijn (bijvoorbeeld omdat hun chemo- of immuunbehandeling niet doorgaat heeft dat z’n weerslag op hun emoties.) Ze kunnen zich nog geïsoleerder voelen of zijn bang dat door uitstel de kanker eerder terug komt of fatalere gevolgen kan hebben.
We zijn nagenoeg volledig afhankelijk van giften en donaties. Maar er spelen nu ook andere, hele belangrijke zaken in onze samenleving. Daar geven we nu ook alle aandacht aan. We houden moed en hopen dat het er in de zomer allemaal wat beter uit ziet.  Wij zijn erg geroerd door jullie steun aan ons huis, en daarmee aan iedereen die met kanker te maken heeft in Apeldoorn en omgeving.
Hartelijke groet, en nogmaals heel hartelijk dank voor jullie bijdrage!”
Annemieke Simonis