Jachtlaankerk en Kapel Hoog Soeren

Persoonlijke verhalen van Canadese veteranen en Apeldoorners over de bevrijding van Apeldoorn op 17 april. Vanaf zondag 7 juni kunt u deze bijzondere gebeurtenis per audiotour beleven. U wordt van Canada meegenomen naar de stranden van Normandië tot aan de grens van Apeldoorn waar dappere mannen de stad bevrijdden. Ontdek 26 persoonlijke en bijzondere verhalen van veteranen en burgers middels de app Canadian Walk. Terwijl de Tweede Wereldoorlog op de achtergrond woedt, strijden zij voor onze vrijheid. De Canadian Walk is per zondag 7 juni beschikbaar in de Play Store en App Store, op de Canadese ‘Dag van de Strijdkrachten’.

Op zondag 7 juni zal de Apeldoornse burgemeester Ton Heerts de eerste zijn die de Canadian Walk audiotour beluistert en loopt. De route start bij het bevrijdingsmonument ‘Man met twee Hoeden’ aan de Loolaan en eindigt bij het nieuwe kunstwerk ‘Boom der Vrijheid’ in de Apeldoornse binnenstad.

Op de website “Uit in Apeldoorn” kunt u meer informatie vinden over de Canadian Walk: https://www.uitinapeldoorn.nl/canadian-walk