Op 24 november heeft de wijkgemeente Jachtlaankerk en Kapel Hoog Soeren op informele en ludieke wijze afscheid van Harry en Paula genomen.

Er waren veel muzikale optredens veelal begeleid door Chris Stellaard op piano en vleugel. In de toespraken werd stil gestaan bij de vele kwaliteiten en talenten van Harry en Paula. Soms serieus, soms emotioneel en soms ook met een kwinkslag, waarvan het afscheidslied “Een strand om van te dromen” een voorbeeld is. Uit dit lied spreekt de veelzijdigheid van Harry en het tekent de sfeer waarin predikant en gemeente met elkaar zijn omgegaan.

Het cadeau dat namens de gemeente is aangeboden, een cheque voor een stedentrip, drukt onze dankbaarheid uit.

Op 2 december volgt het definitieve afscheid in de afscheidsdienst.

We wensen Harry en Paula Gods zegen.

Maarten de Graaf, voorzitter Wijkkerkenraad

De opname van de afscheidsavond kunt u afspelen via onderstaande button:

De opnames staan ook op de site van de kerkomroep, klikt u dan op deze link [datum 24 november, 19:00 uur].
Wilt u een of meer onderdelen van de optredens beluisteren; deze staan onder ‘recente opnames‘ op de pagina ‘muziek’.

De foto’s van de avond zijn in het foto-album opgenomen.