Terug van weggeweest… We komen graag weer met een groep bij elkaar om samen te zingen en muziek te maken! Het Pop-up-concept is nog hetzelfde: drie keer samen oefenen en vervolgens optreden in de zondagsdienst.

Uitgangspunten zijn plezier, verbinden met elkaar, samen (leren) zingen en iets moois neerzetten! We zingen een mix van liederen, meerstemmig en onder leiding van Anne-Marieke Evers.

De oefenavonden zijn op de volgende maandagen: 12 juni, 19 juni en 26 juni van 20.00 uur tot 21.30 uur in de JLK. De zondagdienst van 2 juli treden we op. Het is heel fijn als je alle maandagavonden en de zondag aanwezig bent. En, dat je tijd hebt om tussen de drie repetities door thuis te oefenen.

Speel je een instrument? Meld je dan ook aan. Zo maken we er samen een muzikaal geheel van!

Mocht het deze keer niet uitkomen, niet getreurd. In het najaar zullen we weer samenkomen en kan je je opnieuw aanmelden. Ook met kerst komt er weer een Christmas-Carols-editie net als afgelopen jaar op het Kribjesplein. Data worden op een later moment gecommuniceerd.

Voor de avonden in juni kan je je aanmelden bij Julian Kruis, / 06-49440652. Instrumentalisten kunnen zich melden bij Anne-Marieke Evers / 06-22005310.

Wij hebben er weer zin in, hopelijk tot zings!

Sylvia, Yvonne, Anne-Marieke en Julian