Muziek is een essentieel onderdeel van ons gemeente-zijn. Veel van onze leden – jong en oud – zijn bezig met muziek of zang. Wij nodigen hen uit een bijdrage te leveren aan onze vieringen. De lezingen uit de Bijbel, de zang en de muziek in een viering maken we steeds tot een samenhangend geheel.

We kennen organisten en pianisten, een koor, een kinderkoor, solisten en muzikanten (jong en oud). Iedereen die wil meedoen, is welkom. Zo ondersteunen we onder andere de zang van de gemeente of geven vorm aan een onderdeel van de dienst. Met muziek geven we op een andere manier dan het gesproken woord God en onze verhalen stem.

We maken gebruik van het nieuwe Liedboek, een zelf samengestelde Liedbundel voor de gemeente, maar ook van liederen uit andere bronnen, zowel klassiek als modern.

Het kinderkoor is bestemd voor kinderen vanaf 4 jaar en repeteert elke donderdagavond in de Jachtlaankerk onder leiding van Martine Brussee. Voor de groepsindeling en tijden verwijzen we naar de pagina jeugd (tabblad ‘kinderkoor’).
Het volwassen koor repeteert elke donderdag van 20.45 – 21.45 uur in de Jachtlaankerk, eveneens onder leiding van Martine Brussee.

Muziek is terug te horen in afzonderlijke opnames: