Tijdens de dienst op Paasmorgen is voor de gemeente duidelijk geworden wie in de periode vóór Pasen bij het project van de Kelderkerk de Mol is geweest. Tom Schoemaker heeft deze rol met verve gespeeld. De winnares van het spel is Vera Schilder. Zij kan de door haar verdiende € 102,50 overmaken naar “Make A Wish”.

Zaterdag 2 februari 2019 hebben de jongeren van de Jachtlaankerk het bekende spel Wie is de Mol/Judas gespeeld.
17 deelnemers, bestaande uit 12 jongeren en 5 gemeenteleden hebben 4 spellen gespeeld.
Deze zijn gefilmd en werden tijdens de lijdensweken aan de gemeente getoond.
Het project is gestart om de band tussen jongeren te versterken en een brug te slaan tussen jongeren en de gemeente.
De opdrachten stonden in het teken van de lijdenstijd en de kelderkerk-ochtenden waren gewijd aan dit onderwerp.
De deelnemers speelden voor een geldbedrag van maximaal € 150 tbv het goede doel dat zij zelf hadden uitgekozen.