In de kinderkring werken we in de 40-dagentijd aan een project: Een teken van leven. De verhalen van Mozes en de Israëlieten staan centraal. Voor ieder kind is er een werkboekje waarmee je ook thuis mee aan de slag kunt gaan.

Kinderen die het leuk vinden om met Palmzondag en Pasen in de kerk te zingen kunnen vanaf donderdagavond 5 maart meedoen met de repetities om 18.45 uur tot 19.30 uur. Je kunt gewoon komen!

Op Palmzondag maken we weer palmpaasstokken, we verzamelen dan om 9 uur in de kerk om te versieren. Het hoogtepunt van dit project is dan – compleet met paaseieren – op eerste Paasdag.

Even klikken op kalender van het paasproject 2020 en je ziet wat we elke week doen.
Door de maatregelen in verband met het corona-virus vervallen de activiteiten die in de kerk zouden plaatsvinden!

Voor meer informatie en vragen:
Evelyn Wannet
06-10282066 of