Elke drie weken is er in de kelder van de Jachtlaankerk Kelderkerk(12+) en Kelderkerk junior (groep 7+8).
Met een gezellige groep jongeren praten we over wat ons bezig houdt, werken we met elkaar aan een project zoals dit seizoen “Wie is de Mol”.
Met veel plezier, maar ook serieus, hebben we het met elkaar over het geloof en over de wereld om ons heen. We maken hierbij gebruik van actuele onderwerpen die op een eigentijdse manier behandeld worden met de jongeren.
De organisatie Young & Holy levert ons hiervoor het materiaal. Zij begeleidden ons nu ook bij “Wie is de Mol?”

Om dit de komende tijd mogelijk te blijven maken zijn we op zoek naar jou!

Kom jij ons hierbij helpen? Geef je dan op bij of (jeugdouderlingen)

Sylvia, Evelyn, Jasper, Arie en Rianne

Voor andere vacatures en vrijwilligerswerk bij de Jachtlaankerk en Kapel Hoog Soeren, zie de pagina “vacatures” elders op deze site.