Helaas konden wij bij de eerste bijeenkomst van de Kelderkerk in 2021 niet bij elkaar komen in de Jachtlaankerk. Dus wat is dan leuker om er een online feestje van te maken?

Met bijna alle jongeren van de Kelderkerk hebben we zondagochtend, 10 januari, een hele leuke Quiz gespeeld. Een Quiz vol met vragen over het afgelopen jaar, een jaar dat natuurlijk volop in het teken stond van het coronavirus. Uiteraard had de Quiz ook enkele vragen als knipoog richting de Jachtlaankerk. “Welk spel werd er tijdens enkele kerkdiensten gespeeld?”. Weet u het antwoord?

Fantastisch om te ervaren dat de jongeren een hechte band hebben opgebouwd en zich verbonden blijven voelen met de Jachtlaankerk. Dit ondanks dat we elkaar fysiek niet zo vaak kunnen zien en geplande activiteiten, zoals de lichtjestocht en een bezoek aan de Efteling niet door konden gaan.

Tijdens het spel stond een fraaie wisselbeker op het spel en er werd dan ook fanatiek gespeeld. Uiteindelijk ging Floor van der Hoeven er met de winst vandoor!