De catechisatie voor kinderen uit groep 7 begint eind oktober, onder leiding van ds. Annelies Jans, Erna van Schadewijk en Emmy Verheul.
We komen wekelijks samen op woensdagmiddag in de Goede Herderkerk, van 13.15 tot 14.15 uur.
Rode draad is ‘wat zie je en wat betekent het?’
We hebben het over allerlei dingen die je in en rond de kerk hoort en ziet. We vertellen verhalen, we gaan samen een keer ergens naar toe, we versieren kaarsen, we leren een paar woorden Hebreeuws, we hakken onze naam in steen, en nog veel meer. Zo gaan we samen op ontdekkingstocht.
Groep 7 komt bij elkaar op: 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november en 11 december.

De catechisatie voor groep 8 begint in januari.

En om alvast op te schrijven: kinderen uit groep 5 en 6 zijn welkom in de Jachtlaankerk op 13 november, van 14.45 tot 15.45 uur.
De tweede keer voor groep 5 en 6 is in februari.

Informatie over de verschillende catechesegroepen is verkrijgbaar bij Emmy Verheul, tel. 06 33134531, e-mail: .
Bij Emmy kun je je ook opgeven.

Tot snel!