Graag stel ik mij in het kort voor.
Mijn naam is Sylvia van der Hoeven en sinds oktober jl. ben ik samen met Evelyn Wannet jeugdouderling in de gemeente.

Samen met mijn man Victor en kinderen Floor, Berend en Sophie woon ik in Apeldoorn. Ruim 3 jaar zijn wij verbonden aan de Jachtlaankerk.
In het dagelijks leven coördineer ik een tussentijdse schoolopvang en werk ik voor mijzelf als ZZP-er.

Naast de taak als jeugdouderling ben ik als leiding actief voor de kelderkerk. Beide taken in de kerk spreken mij aan, omdat ik mij graag inzet voor de jongeren. Ik wil graag een schakel zijn tussen de kerk en de jongeren, waarbij mijn doel is een vertaalslag te maken tussen kerkelijke waarden en normen en de belevingswereld van de jongeren. Omdat wij kinderen in deze levensfase hebben, houdt dit werk mij als ouder en jeugdouderling juist bij de les.

Met hartelijke groet,
Sylvia