Graag wil ik mij even voorstellen voor de (digitale) bezoekers van de gemeente rondom de Jachtlaankerk en de Kapel Hoog Soeren.
Ik ben Pons Verheul. Met mijn vrouw Emmy woon ik vanaf begin jaren negentig in Apeldoorn. Verhuisd voor ons werk – dat deed je toen nog – vanuit Woerden, het Groene Hart, naar de bossen van de Veluwe. Dat was wennen, maar nu willen we hier ‘nooit’ meer weg.

Onze drie kinderen hebben hier een fijne jeugd gehad en zijn inmiddels alweer een poos uit huis, eerst voor studie en nu elders aan het werk. Wij zijn vrijwel vanaf het begin actief betrokken geweest bij de Jachtlaankerk. Fijn om te doen, je leert ervan, je ontmoet, verbindt, je rouwt, je viert en het wordt een deel van je leven.

Vanaf oktober ben ik ouderling/2e scriba. Daarnaast hoop ik op enig moment ook weer maandelijks de boekentafel, met een mooi aanbod, te kunnen presenteren, samen met mijn dochter Ida. Maar daarvoor moeten we nog wel enige tijd geduld hebben, vermoed ik.

In de tijd die nog overblijft doe ik graag aan sport: hardlopen, fietsen, wandelen en geniet ik van natuur en cultuur. Ik werk bij de provincie Gelderland aan een project over duurzaamheid en mobiliteit, hoogst actueel.

Ik hoop jullie graag (binnenkort) weer in de kerk te ontmoeten.
Hartelijke groet!