Mijn naam is Joke Pennings. Ik ben geboren en getogen in Twente.
Samen met mijn man Luc wonen we, na 21 jaar Lelystad, nu al weer 17 jaar in Apeldoorn.
We hebben 4 kinderen, die allemaal zijn uitgevlogen. We hebben drie kleinkinderen, er is een tweeling op komst.

Vanaf onze start in Apeldoorn zijn we betrokken bij de Jachtlaankerk en kapel Hoog Soeren.
We voelen ons bij deze kerkelijke gemeenschap thuis. We hebben in de afgelopen jaren leed en lief gedeeld.
Binnen mijn werk in het onderwijs, zowel adviserend, begeleidend als leidinggevend heb ik me altijd aangetrokken gevoeld tot het (bege)leiden van processen en projecten binnen het onderwijs. Verbinding is daarbij een kernwoord.

Ik ben er blij mee dat ik als ouderling bijzondere projecten mijn talent vanuit het verbinden van mensen nu ook kan inzetten voor de Jachtlaankerk en de kapel Hoog Soeren.
Het organiseren van een heidag op 25 januari voor de wijkkerkenaad was een mooie eerste verbindende uitdaging.