Mijn naam is Dineke Oosterkamp. Ik ben geboren op de Veluwe.
Mijn schooljaren woonde ik in Amsterdam en daarna heb ik nog in verschillende plaatsen/provincies gewoond en gewerkt.
Mijn man Rinze leerde ik kennen in interkerkelijk jeugdwerk. We zijn nu ruim 50 jaar getrouwd, hebben drie getrouwde kinderen en 10 kleinkinderen.
In onze huidige woonplaats Wenum-Wiesel geniet ik van de ruimte en rust als ik bezig ben in de tuin. Wandelen, fietsen en lezen doe ik ook graag.

De Jachtlaankerk is in 2008 de plek geworden waar ik kwam voor de zondagdiensten. Al snel werd ik betrokken in het pastorale werk. Eerst als coördinerend pastoraal medewerker in een wijk, daarna als diaken en sinds november 2019 als ouderling.
Mijn taak ligt nu binnen het Team-Ouderen-Pastoraat. Daar zet ik mij in om alle ouderen de nodige aandacht te schenken, opdat zij zich verbonden weten met onze gemeente.

De Jachtlaankerkgemeenschap is voor mij de plek geworden waar ik mij thuis voel en wordt geïnspireerd om te leren en te leven als mens onderweg, in een wereld die verlangt naar heelheid.