Steeds minder mensen hebben contant geld in huis en ook in onze kerken is de wens om minder contant geld te gebruiken en er mee over straat te gaan.

Binnen de Protestantse Gemeente Apeldoorn gaan daarom steeds meer wijken over op het digitaal collecteren. Ook de Jachtlaankerk wil daarin meegaan.
In de Kerstnachtdienst zal de digitale collecte een keer gebruikt gaan worden,  naast de collecte zoals u die gewend bent.

Beschikt u over een mobiele telefoon, dan is de kans groot dat er al veel van uw bankzaken via uw mobieltje kunnen of moeten worden afgehandeld. Wij zullen voor die collecte gebruik gaan maken van een QR-code die met uw mobiele telefoon gelezen (gescand) kan worden en die u automatisch naar de betaalmogelijkheid van de bank brengt. Volg dan de aanwijzingen van uw bank; deze kunnen per bank verschillen.

Deze vooraankondiging is bedoeld om u in staat te stellen zich thuis en op uw gemak voor te bereiden op het digitaal collecteren.

Heeft u vragen: stel ze gerust: