In de week van 17 november starten we, net als alle andere Apeldoornse wijkgemeentes, met een digitale voorronde van de actie Kerkbalans. Alle gemeenteleden die vorig jaar een Kerkbalans toezegging hebben gedaan ontvangen een brief met een uitnodiging om uw toezegging voor het komende jaar digitaal te doen. Het invoeren gaat heel eenvoudig en in de uitnodiging staan alle gegevens en de procedure.

Het scheelt een heleboel werk met het aanmaken, verspreiden en ophalen van de bekende enveloppen. Het voorkomt ook fouten bij het handmatig overnemen van de gegevens van de welbekende strookjes.

Iedereen die de toezegging via de website van de kerk doet vóór 15 december krijgt dan geen enveloppe meer in de brievenbus.
Is digitaal toezeggen niets voor u dan hoeft u niets te doen met die uitnodiging, u krijgt dan half januari vanzelf iemand met de Kerkbalans envelop aan de deur.

Komt u er niet uit? Neem dan even contact op met Henk van Kampen 055-3559965.