Voor veel mensen dreigt het een koude winter te gaan worden. Door de hoge kosten voor elektriciteit en gas is het hele leven veel duurder aan het worden. Voor wie al weinig te besteden heeft en ook voor wie tot nu toe nog net rond kon komen is dat een groot probleem. Geld kan je maar één keer uitgeven en wat kies je dan?

Winterjassen zijn duur maar noodzakelijk. En daar horen sjaals en handschoenen bij.

Daarom starten we een winterjassenactie.

We vragen: Hebt u een winterjas, sjaal en/of handschoenen over, neem die dan mee op 2 en 9 oktober! Neem als u het heeft ook kledinghangers mee. Ook plaids en dekens zijn welkom.
De winterjassen met sjaals en handschoenen worden opgehangen in de fietsenstalling bij de kerk. Wie het nodig heeft mag er een meenemen.

De werkgroep diaconie zorgt voor publiciteit. De ervaring leert dat het zich ook doorvertelt aan wie het nodig heeft.