De gezamenlijke diaconieën van de Grote Kerk, Jachtlaankerk en Goede Herderkerk organiseren een inzameling voor de Voedselbank.

Zaterdag 6 april tussen 09:00 uur en 13:00 uur kunt u uw spullen inleveren bij de Grote Kerk.
In de container van Gerrevink kunt u uw oud ijzer kwijt.
De houdbare levensmiddelen kunt u in de kerk afgeven.

Wij zijn blij met bijvoorbeeld staal, aluminium, rvs, messing, brons, tin, zink, lood en electronica-schroot. Gerrevink zorgt voor de recycling. Staat er nog een oude fiets in de schuur, oud hekwerk of blik? Lever het in.

Wanneer het u niet lukt om het zelf te komen brengen, omdat het bijvoorbeeld heel groot is, dan kunt u ons bellen. Het wordt dan op 6 april bij u opgehaald. Bellen kan tot vrijdag 5 april 12:00 uur naar Roy Francke, telefoon 06 18 17 63 45 of naar Cocky van Hell 06 121 30 442.