Met Kerst collecteren we voor vluchtelingenkinderen in Griekenland.
Voor hetzelfde doel is er een landelijke huis-aan-huiscollecte gehouden.

Dat geld is belangrijk om hun dagelijks leven iets te verlichten. Maar dat is niet genoeg! We vragen u om meer te doen om de onmenselijke situatie van vluchtelingen en hun kinderen in Griekenland en Nederland te verbeteren. We kunnen niet langer wegkijken. De oproep van Kerk in Actie is om dit onrecht aan te kaarten bij de politiek.

Op 4 december hebben we daarom in de hal van de kerk een voorbeeldtekst liggen om op te sturen. De voorbeeldtekst kunt u invullen en ondertekenen en vervolgens opsturen naar een politicus. Op de voorbeeldbrief staat het adres van de Tweede Kamer. Een lijst met namen van politici die over justitie en veiligheid gaan, ligt er bij.
Wilt u deze voorbeeldbrieven meenemen, invullen en opsturen?

We doen dit met kerken in heel Nederland. Samen zijn we de kerk in actie. Kijk ook op Kaartenactie Kerk in Actie | Kerk in Actie (protestantsekerk.nl)