Sinds het begin van de corona-pandemie werd wekelijks een bericht op deze website geplaatst met extra informatie over de kerkdiensten.

Nu iedereen weer welkom is in de kerk zonder zich van tevoren aan te melden, gaat ook berichtgeving over kerkdiensten weer ‘terug naar normaal’. Een dergelijk bericht wordt alleen nog gepubliceerd als er bijzondere zaken te melden zijn.

De reguliere informatie kunt u vinden in de zondagsbrief. Deze wordt aan het eind van de week geplaatst op de site en is te vinden onder het blokje ‘kerkdiensten’ rechts boven in uw scherm, of onder het tabblad ‘Kerkdiensten‘ in de oranje balk [voor mobiele devices: doorscrollen naar beneden of via menu].
In de zondagsbrief vindt u ook de link voor de kinderen, de QR-code en bestemmingen voor de collecte.

De kerkdiensten worden ook nog steeds online en via de kerkomroep uitgezonden.
De links voor de online diensten staan eveneens onder het blokje ‘kerkdiensten’ rechts boven in uw scherm en/of onder het tabblad ‘Kerkdiensten‘.

Voor het bijwonen van de kerkdiensten geldt nog wel een aantal maatregelen en richtlijnen. Zie hiervoor het bericht Deuren van de kerk weer open zonder aanmelding elders op deze website.

Heeft u vragen, mail dan naar