De commissie Verdieping in Noord-West heeft voor het seizoen 2020-2021 weer een gevarieerd programma samengesteld. Deze activiteiten worden samen met de wijkgemeenten Grote Kerk en Goede Herderkerk georganiseerd.

Van het programma is een boekje gemaakt, te downloaden via: Verdieping in Noord-West 2020-2021
Vanaf de startzondag liggen de programmaboekjes ook in de hal van de Jachtlaankerk. Neem rustig een exemplaar mee.

Er is keuze genoeg: leerhuizen over Jona, over wonderverhalen, over ouder worden; spraakmakende films en lezingen over scheppingsverhalen en moderne poëzie; en een voorstelling over Bonhoeffer – om maar enkele activiteiten te noemen.

N.B.: de lezing over moderne poëzie (De dans van de dichter) vindt plaats op 4 november door Johan Reijmerink.

We respecteren natuurlijk de corona-regels en hopen met u op een boeiend jaar.

Namens de commissie,

Senno Verduijn.