Kinderkring zondag 5 juli

Voor zondag 5 juli is er weer een pakket gemaakt met daarin een verhaal en werkbladen.
In de link vinden jullie alle informatie: https://drive.google.com/folderview?id=1W_2jSMIMPBICpXp3a8ac7zzhPYmrBAZW

Alvast veel plezier ermee.

Kerderkerk@thewoods

Daar stonden ze dan op de Bosweide op zondagochtend 28 juni jl. om 10.00u, het slaap nog in de ogen. De jongeren met hun gezinnen waren deze dag door de Kelderkerkleiding uitgenodigd voor het Kelderkerk@thewoods event in Berg&Bos.

De ochtend had tot doel elkaar na lange tijd van afwezigheid weer te spreken en te ontmoeten in een open en informele setting. Een grote groep had hieraan gehoor gegeven! Met behulp van een aantal spellen en gesprekken over de grote actualiteit ‘corona’ vloog de ochtend voorbij.

Zo heeft iedereen op eigen wijze weer energie gekregen om als gemeente elkaar te blijven zoeken en vinden. Wij vonden het een succes en denken na over een herhaling in september a.s.

Wij wensen u allen een goede en gezonde zomer toe!

Team Kelderkerk
Saskia – Jasper – Rianne – Henk & Sylvia