Jeugdnieuws en Kinderkring 24 mei

Kinderkring 24 mei

De Jachtlaankerk heeft voor aankomende zondag de kinderkring voorbereid. Alle informatie en werkbladen zijn te vinden via deze link: https://drive.google.com/folderview?id=1ORoitrv6CtYoy8lmd23DD1Mu7jdUtIEX

Heel veel plezier ermee!

Pinksteren – nog een laatste oproep voor de kinderen

Zondag 31 mei is het Pinksteren. Dit is het feest van de Heilige Geest, die bij ons wil komen. Hij komt in het Pinksterverhaal tot ons als de wind.  Het is de adem van God, die bij je is. Normaal gesproken zouden we dit feest samen vieren in de kerk. Dat kan nu niet. Maar wij hebben een idee! Want wát wel kan, is dat jullie thuis aan de slag gaan. Wij hebben namelijk voor jullie allemaal een tasje (vooraf aanmelden verplicht). In dit tasje zit een bellenblaas en nog andere dingen en misschien zelfs wel wat lekkers! Dit organiseren we samen met de drie kerken: Goede Herderkerk, Jachtlaankerk en Grote Kerk. Voor alle drie de kerken geldt dat de tasjes op één centrale plaats opgehaald worden bij de Grote Kerk op zaterdag 30 mei tussen 11.00 – 12.00 uur.

BELANGRIJK: Neem hiervoor de ingang van het parkeerterrein aan de Koninginnelaan! Hierdoor kunnen we een éénrichtingsverkeer creëren en alles in goede banen leiden. De slagboom aan de Loolaan zal namelijk gesloten blijven voor oprijdend verkeer. Uitrijden van de parkeerplaats is wel mogelijk via de slagboom.

Vind je het leuk om een tasje te ontvangen, stuur dan uiterlijk 25 mei een mailtje naar: met je naam en je leeftijd. Natuurlijk mogen broertjes/ zusjes ook meedoen!