Om de Scipio app te gebruiken, is het noodzakelijk dat uw e-mailadres in het ledenstand wordt opgenomen. Wilt u de app gebruiken stuur dan uw e-mailadres door naar: met daarbij uw (familie)naam.

Zodra uw e-mailadres is verwerkt in de ledenadministratie krijgt u de uitnodiging om de app te downloaden.

U heeft de Scipio app op uw smartphone (mobiele telefoon) of tablet gezet (gedownload). Daarmee kunt u zich aanmelden voor de kerkdienst. In Video: hulp bij het installeren van de Scipio App ziet u een film met uitleg over het installeren van de app

U heeft geen toegangscode nodig voor het downloaden. Wel kunt u zelf een wachtwoord aanmaken als u dit prettig vindt. De instructie geeft u de juiste informatie.

Als u de app opent, kunt u kiezen om het door u zelf gekozen wachtwoord te gebruiken of te werken met gezichtsherkenning.

Na het inloggen opent zich het scherm waar staat: 10.00 uur Kerkdienst.

U klikt op de zondag van uw keuze – let dus goed op de juiste datum.

U klikt vervolgens op de kerkdienst en dan staat daarbij een groen vinkje met ‘aanwezig’. U klikt dat aan en dan bent u aangemeld. Komt u met meerdere personen dan klikt u nogmaals op het groene vinkje of er staat in het scherm de vraag met hoeveel personen u komt.

U hoort de zaterdag voorafgaand aan de dienst waar u zich voor heeft aangemeld of

er voor u een plaats is gereserveerd. Heeft u geen bevestiging gehad dan was er helaas voor deze zondag geen plaats voor u beschikbaar.