In 2022 organiseert ‘Het Vakantiebureau‘, partner van Kerk in Actie, samen met RCN Vakantieparken weer een midweek speciaal voor senioren met een kleine beurs en een klein sociaal netwerk.
Ouderen die al jaren niet op vakantie zijn geweest, verdienen het extra om er eens lekker uit te zijn. Inschrijven kan vanaf nu!

De seniorenmidweek ‘Ouderen in het zonnetje’ vindt plaats van maandag 12 t/m vrijdag 16 december 2022 op drie RCN Vakantieparken in Nederland: De Jagerstee in Epe, De Flaasbloem in Chaam en De Potten in Offingawier.

Fantastische week

Het worden gezellige dagen waarbij senioren onbezorgd kunnen genieten van een gevarieerd programma.
Omdat de bungalows niet zijn aangepast voor mindervaliden, is de vakantieweek geschikt voor senioren die nog redelijk goed ter been zijn.

Kent u mensen die hiervoor in aanmerking komen? Overleg dit dan met ze en meld ze aan bij de diaconie.
Aanmelden kan tot 1 oktober 2022 via: Ouderenmidweek – Het Vakantiebureau