Waar? Kapel Hoog Soeren
Hoe laat? Van 11.00 uur tot 16.00 uur
Voor wie? Voor jong en oud – iedereen is welkom

Wat is er te doen?

Inzamelen producten voor de voedselbank

Appeltaartwedstrijd (aanmelden bij )

Vanaf 13.00 uur verkoop gerookte forellen

Muziek (12.00 uur) en zang (13.00 uur)

Kapper (vanaf 13.30 uur, aanmelden bij )

Verkoop foto’s, jam, koekjes, herfststukjes, appels, tassen, herfstdecoratie, etc.

De opbrengst van de herfstmarkt gaat naar de wijkkas van de Jachtlaankerk en de kapel Hoog Soeren en naar een hulpverleningsproject in Gambia. In de kerkdienst van 31 oktober vertelt Anton van Gerrevink meer over dit goede doel. Hij is ook aanwezig op de herfstmarkt.

Je kunt tijdens de herfstmarkt je haar laten knippen door een Syrische kapper (de kapper van onze predikant Michiel), kosten per knipbeurt €15,00, waarvan €7,50 voor het goede doel.
Aanmelden kan via Francis Tiemens ()

We organiseren een appeltaartbakwedstrijd. Je taart kun je vrijdag 5 november om 14.30 uur inleveren bij de Jachtlaankerk.
Aanmelden kan via Joke Pennings ()
Zaterdagochtend staat er een professionele proefjury klaar om de meest lekkere taart uit te kiezen.
De winnaar kan rekenen op een mooie prijs!

Zowel zaterdag in de kapel Hoog Soeren en zondag in de Jachtlaankerk kun je je producten voor de voedselbank inleveren. Meer informatie lees je onder het bericht Actie Voedselbank.

Mocht u gebruik willen maken van de autodienst voor vervoer naar de herfstmarkt bij en in Kapel Hoog Soeren, dan kunt u zich aanmelden bij Luc Mannens via luc.mannens.gmail.com