Bijeenkomsten in de Jachtlaankerk gaan door.
De geplande bijeenkomsten in de Jachtlaankerk gaan door. De komende drie weken staat er een aantal bijeenkomsten gepland zoals de Thuis in de kerk-gesprekken, Verdieping in West en de ouderensoos. Bij deze bijeenkomsten blijven wij ruim binnen het maximale aantal van 30 personen.
De Wijkkerkenraad houdt de berichtgeving van de Rijksoverheid, RIVM en Protestantse Kerk Nederland goed in de gaten. Wanneer de situatie de komende drie weken verandert, laten wij dat aan u weten. Over drie weken bekijken wij opnieuw wat er kan binnen de gestelde corona-maatregelen.

Advies mondmaskers en andere spelregels.
Met ingang van donderdag 1 oktober vragen wij alle bezoekers van de Jachtlaankerk om een mondmasker te dragen als u de kerk binnenkomt en verlaat.
Pas wanneer u op uw plek zit mag u het mondkapje af doen. Voor alle bijeenkomsten geldt dat u een vaste plek krijgt. Het is niet toegestaan om rond te lopen.
Bij de ingang van de kerk zijn mondmasker verkrijgbaar, maar het is fijn als u uw eigen mondmasker van huis mee kunt nemen.
Wij vragen u om zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet.
Door ons goed te houden aan de maatregelen hoopt de wijkkerkenraad dat wij elkaar de komende weken kunnen blijven ontmoeten in de Jachtlaankerk.

Met vriendelijke groet,
Maarten de Graaf