Op zaterdag 5 juni jl. is overleden ons gemeentelid Hannie Tamboer-Thomas.
Ze was kort daarvoor opgenomen in het hospice aan de Polkastraat. Ze is 78 jaar geworden.
Hannie woonde aan de Koning Lodewijklaan 198 en daarvoor aan de Schubertlaan, samen met haar man Dick Tamboer, die in 2002 overleed. Hannie en Dick kregen samen twee kinderen: Marianne (die zich later Anne liet noemen) en Hans, en vervolgens ook vier kleinkinderen.
Na Dicks overlijden raakte Hannie bevriend met Henk Veldkamp. Samen trokken ze erop uit en hebben veel mooie dingen kunnen doen. Met de kinderen van Henk bouwde Hannie een zeer goede band op. Ze hadden tien jaar een relatie totdat ook Henk overleed.

Hannie was actief bij de Jachtlaankerk betrokken, als kerkgangster, als vrijwilligster bij het koffieschenken en als lid van de ouderensoos. Ze was een zorgzame en ook wat gesloten vrouw die niet gemakkelijk sprak over wat er in haar omging.

Op vrijdag 11 juni vindt om 9.00 uur op Heidehof de afscheidsdienst plaats. Deze is in besloten kring.
Wel is er de mogelijkheid voor belangstellenden om via een livestream de crematieplechtigheid vanuit huis bij te wonen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u inloggen met onderstaande gegevens:
Website: https://pci-webcast.nl
Plechtigheid ID: 141222
Wachtwoord: def6f79b9772

De afscheidsdienst zal beginnen met muziek van Bach die Hannie ook als lid van haar koor heeft gezongen: “Fürchte dich nicht”. Vrees niet, want Ik heb je bij je naam geroepen.

Ds. Loes Kraan