Op 16 augustus organiseert de Jachtlaankerk/Kapel Hoog Soeren de kerkdienst vanuit de Grote Kerk.
U kunt daarbij persoonlijk aanwezig zijn. U moet zich hiervoor aanmelden.
Er is plaats voor maximaal 100 bezoekers. De dienst is alleen toegankelijk voor leden van de Jachtlaankerk/Kapel Hoog Soeren.

Aanmelden kan via de website of per telefoon vanaf de maandag, 10.00 uur t/m vrijdag 21.00 uur voorafgaande aan de dienst of totdat het maximum aantal bezoekers is bereikt.

Hoe aan te melden?

Via de website:

Via de link ‘Aanmelden kerkdienst JLK/HS‘ kunnen leden van de wijkgemeente Jachtlaankerk/Kapel Hoog Soeren zich aanmelden voor deze dienst.

1. De overzichtspagina toont alleen de diensten waarin ds Michiel de Leeuw voorgaat.
  2. De overzichtspagina per dienst toont of de registratie ‘nog niet is gestart’, ‘open staat’, of ‘aanmelden niet meer mogelijk’ is.
  3. U kiest een dienst en vervolgens kiest u Registreren.
  4. U vult de gegevens in. Onder andere het aantal personen en het e-mailadres.
  5. Na registratie krijgt u per e-mail een ontvangstbevestiging.
  6. U ontvangt een e-mail of u bij de kerkdienst aanwezig kunt zijn. Hierin staat ook welke regels er gelden om de kerkdienst bij te wonen. Wij vragen u deze e-mail goed door te lezen.

Per telefoon

Als aanmelden via de website niet lukt is de koster bereikbaar op telefoonnummer: 06 18 81 31 69.

Voor de volgende dienst geldt: de laatsten zullen de eersten zijn. Daarvoor moet u zich wel eerst aanmelden voor een volgende dienst. Meer daarover leest u in de nieuwsbrief van vrijdag 10 juli.

Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen. Heeft u milde klachten, blijf thuis. En houd altijd 1.5 meter afstand.