Activiteiten

De Jachtlaankerk houdt zich aan de door de Rijksoverheid gegeven adviezen zoals tegen het coronavirus.

Naast kerkdiensten organiseert de Wijkgemeente ook tal van andere activiteiten. Onze cursusactiviteiten (vaak in de vorm van een leerhuis) programmeren we in ‘Verdieping in Noord-West‘
Voor de activiteiten voor kinderen en jongeren verwijzen we naar de pagina Jeugd. Voor de ouderen organiseren we o.a. bijeenkomsten van de Club 65+.

• ,

GEANNULEERD: Taizéreis zomervakantie 2022

Met Apeldoornse jongeren uit verschillende kerken naar de inspirerende en gezellige kloostergemeenschap Taizé in 2022? We hopen van wel! Je begrijpt: we kunnen er nu helaas nog niks over zeggen. Maar áls ‘ie doorgaat, dán de eerste week van de zomervakantie. Zet dus 9 t/m 17 juli 2022 vast in je agenda. Wil je op […]

• Orgelconcert door Sander van Marion

Sander van Marion geeft een orgelconcert in de Onze Lieve Vrouwekerk te Apeldoorn.60 jaar geleden gaf hij zijn eerste orgelconcert in de Jachtlaankerk toen hij 18 jaar was. Het programma is luchtig met als titel ‘Een muzikale reis door Europa’. De toegang is vrij. Er is een collecte voor de kosten.