Activiteiten

De Jachtlaankerk houdt zich aan de Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus, zoals de 1,5m afstand, desinfecteren van uw handen, registratieplicht en aanwijzingen van de organisatie.

Naast kerkdiensten organiseert de Wijkgemeente ook tal van andere activiteiten. Onze cursusactiviteiten (vaak in de vorm van een leerhuis) programmeren we in ‘Verdieping in Noord-West‘
Voor de activiteiten voor kinderen en jongeren verwijzen we naar de pagina Jeugd. Voor de ouderen organiseren we o.a. de “soos-inloopmiddag”.

• ,

Gemeenteavond

Onderwerpen: de financiën (hoe is dat in de coronatijd gegaan?) en het nieuwe beleidsplan. Over dat laatste zal coronaproof in groepjes  gesproken worden. Ieders bijdrage is daarbij uiteraard welkom en ook belangrijk.