Activiteiten

Naast kerkdiensten organiseert de Wijkgemeente ook tal van andere activiteiten. Onze cursusactiviteiten (vaak in de vorm van een leerhuis) programmeren we in ‘Verdieping in Noord-West
Voor de activiteiten voor kinderen en jongeren verwijzen we naar de pagina Jeugd. Voor de ouderen organiseren we o.a. de “soos-inloopmiddag”.

In verband met het coronavirus houdt de Jachtlaankerk zich aan de Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus, zoals het dragen van een mondmasker bij binnenkomst en vertrek, desinfecteren van uw handen, registratieplicht en aanwijzingen van de organisatie.

• GEANNULEERD: Plaatjes kijken met Marc Chagall

In verband met de corona-maatregelen hebben we moeten besluiten deze bijeenkomst af te zeggen. Een schilderij van de meester en het Bijbelverhaal dat er bij hoort. Het gesprek loopt vanzelf. De volgende bijeenkomsten op 2, 16 en 30 maart zijn eveneens afgezegd. Onder leiding van ds. Bert Schüssler Aanmelden verplicht:

• Online: Leeskring ‘Raak de wonden aan’ – groep 1

In verband met de corona-maatregelen wordt dit een online bijeenkomst. De Tjechische priester-filosoof Tomáš Halík is een van de meest boeiende theologen van de afgelopen jaren. Sinds de vertaling van zijn boek ‘Geduld met God’ heeft hij ook in Nederland een groeiende lezerschare. Hij is erudiet, origineel, scherpzinnig en humoristisch. Niet altijd gemakkelijk te volgen, […]