Activiteiten

Naast kerkdiensten organiseert de Wijkgemeente ook tal van andere activiteiten. Onze cursusactiviteiten (vaak in de vorm van een leerhuis) programmeren we in ‘Verdieping in Noord-West
Voor de activiteiten voor kinderen en jongeren verwijzen we naar de pagina Jeugd. Voor de ouderen organiseren we o.a. de “soos-inloopmiddag”.

In verband met het coronavirus houdt de Jachtlaankerk zich aan de Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus, zoals het dragen van een mondmasker bij binnenkomst en vertrek, desinfecteren van uw handen, registratieplicht en aanwijzingen van de organisatie.

• GEANNULEERD: Ouderensoos: bloemschikken

Helaas hebben we de middag moeten annuleren. De leden van de ouderensoos krijgen bericht wanneer de middag bloemschikken opnieuw georganiseerd wordt. Mieke Bakker: 3551878 Telefoon kerk: 3554773