Activiteiten

Naast kerkdiensten organiseert de Wijkgemeente ook tal van andere activiteiten. Onze cursusactiviteiten (vaak in de vorm van een leerhuis) programmeren we in ‘Verdieping in Noord-West
Voor de activiteiten voor kinderen en jongeren verwijzen we naar de pagina Jeugd. Voor de ouderen organiseren we o.a. de “soos-inloopmiddag”.

In verband met het coronavirus houdt de Jachtlaankerk zich aan de Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus, zoals het dragen van een mondmasker bij binnenkomst en vertrek, desinfecteren van uw handen, registratieplicht en aanwijzingen van de organisatie.

• Kelderkerk

Voor jongeren (12+ en 16+). Elkaar te ontmoeten, te vieren, te praten, te luisteren naar elkaar en gezellig samen te zijn. Kelderkerk is de plek waar je mag luisteren, ontmoeten, lachen, denken, vieren, praten en je eigen geluid mag laten horen, of juist stilte wilt brengen.