Evenementen op Pleinhuis – Grote Kerk

• Plaatjes kijken met Marc Chagall

Een schilderij van de meester en het Bijbelverhaal dat er bij hoort. Het gesprek loopt vanzelf. De volgende bijeenkomsten zijn op 2, 16 en 30 maart. Onder leiding van ds. Bert Schüssler Aanmelden verplicht:

• Plaatjes kijken met Marc Chagall

Een schilderij van de meester en het Bijbelverhaal dat er bij hoort. Het gesprek loopt vanzelf. De volgende bijeenkomsten zijn op 16 en 30 maart. Onder leiding van ds. Bert Schüssler Aanmelden verplicht:

• Plaatjes kijken met Marc Chagall

Een schilderij van de meester en het Bijbelverhaal dat er bij hoort. Het gesprek loopt vanzelf. De volgende bijeenkomst is op 30 maart. Onder leiding van ds. Bert Schüssler Aanmelden verplicht:

• Plaatjes kijken met Marc Chagall

Een schilderij van de meester en het Bijbelverhaal dat er bij hoort. Het gesprek loopt vanzelf. Onder leiding van ds. Bert Schüssler Aanmelden verplicht: